Alumni Fair 2018
14.05.2018
Qendra EducationUSA në Shqipëri në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane do të organizojë një Panair Arsimi për t'u dhënë nxënësve dhe studentëve shqiptarë një mundësi për të folur drejtpërdrejt me pjesëmarrës në programe shkëmbimi ose të diplomuar në universite apo kolegje amerikane, për të mësuar mbi mundësitë e studimit në Shtetet e Bashkuara. Bashkohuni me ne nesër, më 16 maj nga ora 10:00 deri në ora 12:00, në lulishten “Ismail Qemali” përballë hotel Rognerit.

The EducationUSA Advising Center in Albania in cooperation with the U.S. Embassy will host an Alumni Fair to give Albanian students a chance to speak directly to alumni and hear first-hand about studying in the United States. Join us on May 16th from 10:00am-12:00pm at Lulishte “Ismail Qemali” across from the Rogner hotel.