Takim i dytë i CCC/Second meeting of CCC
27.10.2016
Më dt. 28 tetor 2016, ora 15.00, EducationUSA Albania do të organizojë takimin e dytë të Competitive College Club. Tema do të jetë: Sistemi arsimor në ShBA. Folësit do të jenë Andrea Vagi nga New York University në Abu Dhabi, Jill Matolyak dhe Emily Fox nga Central Pennsylvania Community College. Takimi do të zhvillohet te Universiteti Marin Barleti.


On October 28, 2016, at 3:00 pm, EducationUSA Albania will organize the second meeting of Competitive College Club. The topic of the meeting will be: Higher Education System in the U.S. Guestspeakers will be Andrea Vagi from New York University in Abu Dhabi, Jill Matolyak and Emily Fox from Central Pennsylvania Community College. The venue: Marin Barleti University.