Outreach on study in the U.S.
20.10.2016
Diten e Enjte, date 20 Tetor, 50 Te rinje Nga Tirana moren informacion Te detajuar per studime ne Shtetet e Bashkuara Te Amerikes. Anetare Te Keshillit Rinor Amerikan, anetare Te Kartes Rinore Evropiane dhe gjimnaziste mesuan me teper rreth procedurave Te aplikimit, bursa Te mundshme Te ofruara Nga universitetet amerikane dhe programin competitive college club. Aktiviteti zgjati rreth 2 ore ne mjediset e Innovation HUB ne Tirane.

On Thursday, October 20, 2016, 50 participants in the event got detailed information about studying in the U.S. Youth Council members, members of European Youth Card and high school students learned more about the application procedures, scholarships and about Competitive College Club. The activities lasted about 2 hours and took place at the Innovation Hub in Tirana.